Voetreflexologie

Voetreflexologie; een effectieve massage

Voetreflexologie is een eeuwenoude geneeskunst, die ook al eeuwenlang zijn effect bewijst. En het past perfect in mijn praktijk; voetreflexologie is massagetherapie op je voetzolen!

Elk deel van je lichaam is, volgens de voetreflexologie, terug te vinden in een ‘reflexzone’ op je voetzolen. Door zo’n reflexzone te masseren, stimuleer ik het orgaan, de spier, het bot of het weefsel dat daarbij hoort. Zo prikkel ik dit stukje in je lijf om sterker te worden, te ontspannen of zich te herstellen.

Massagetherapie op je voetzolen

Maar het effect van voetreflexologie is groter. Je hele lichaam gaat beter werken: je bloed stroomt beter door, afvalstoffen worden afgevoerd waardoor voedingsstoffen beter opgenomen kunnen worden, je energie bruist.
Je voelt je fit, en tegelijkertijd heerlijk ontspannen.
Zo komen je lijf en je geest weer in evenwicht.

Voetreflexologie: eeuwenoude kennis, voor jouw gezondheid.

Voetreflexologie helpt je lichaam sterk te zijn en te blijven. En heb je gezondheidsklachten als spijsverteringsproblemen of rugklachten, oedeem of pijnlijke gewrichten? Met een behandeling van je voeten werk je aan het herstel daarvan. Heel ontspannen, heel natuurlijk. Zo ondersteunt massagetherapie op je voetzolen je hele lichaam.